Açıklanan yangın kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın Kapısı Montajı Elbette Mimarilır? Her binanın ehil evetğu düz ve ihtiyacı delik önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı uzman ekipler aracılığıyla konstrüksiyonlmaktadır.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane gibi bünyelarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak dâhilin, henüz bina tasar çizim halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda duygulu davranılmalıdır.

Gereç: Yangın baplarında ekseri çelik yahut ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz rezistanslidir.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak denetçi şeşna allıkınmasına yardımcı olur ve yangının diğer taksimmlere yayılmasını engelleyerek can kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Ama talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 saat ile 2 sayaç beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden mirlamışsa dışarıya, haricen başlamışsa yürekeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-dünyalık kaybı riskinin giderilmiş edilmesini katkısızlar.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mahir ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mualla kalite, metanet, %100 projeye akort ve makul hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapısı nedir ve ne anlayışe yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanların emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlamak dâhilin kullanılan bir kapıdır.

Yangın kapkaloriın (ivedi çıkış kapkaloriın) çizgi amacı olası bir ivedi durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide kuruluşlmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sıkındaki kötü, yangın, doğal gaz vs. kadar durumlarda bir anlamda yalıtım esenlayarak bu zararlı koşulların özge katlara intikalini hapsetmek Yangın Kapısı Fiyatları yahut mümkün olduğu denli geciktirmektir.

Yangın bapları; son merhale itimatlı ortamlarda sınav edilip onaylandıktan sonra hayat alanlarında namına mahal bulur. Gerçeklik bir yangın şartlarını oluşturan akredite laboratuvarlarda sınav edildikten sonra nitelikli bulunmuş olduğu takdirde sertifikalandırılır. Test sırasında bapnın göstermiş başüstüneğu performansa bakılarak testi yaratıcı yerleşmişş aracılığıyla kapıya özel bir yangın derecesi sertifikası verilir.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Binalarda bulunan yangın bapları ve esas bapların kenarı sıra yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği gibi, bir odanın sineindeki farklı bir oda bapsı da mümkün.

 Buna mukabele, bu kapının birincil amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek yahut hafiflatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine nazaran

Yangın merdivenleri binalırken makroliği konutlarda 80cm, topluma celi konstrüksiyonlarda 120cm, mürtefi katlı büro binalarında 90cm vâsiliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları koskocamanliği 180cm’den az olmamalıdır.

Report this wiki page